Etusivu vanha

Tervetuloa VIMMA-kuoron sivuille!

VIMMA on Lauluklubi Maestran neliääninen sekakuoro. Kuoromme on toiminut syksystä 2010 alkaen ja laulajia joukossamme on liki 60. Olemme esiintyneet toimintamme aikana niin musiikkikeskuksen lavalla kuin flash mobeja tehden kauppakeskuksissa. VIMMAn ominta aluetta ovat näyttämökonsertit, joissa kuoromusiikki yhdistyy puheosuuksiin, valoihin ja teatterimiljööseen.

Berliini, Pariisi, New York -juhlakabareen esitykset syyskuulla on peruttu. Lippumaksujen palautukset hoituvat teatterin kautta.

Haluatko mukaan laulamaan? Paras aika liittyä joukkoomme on syyskuun alussa. Ota yhteyttä ja sovi tutustumiskäynnistä vaikka jo 1.9. harjoitukseen! Virustartuntojen ehkäisemiseksi noudatamme tarkkaan turvaohjeita.

Tiedustelut: kuoronjohtaja Jaana Turunen p. 050-5638458 tai jaana.turunen(a)maestra.fi

\"Vimma2020_ryhma1_pieni\"

2 ajatusta aiheesta “Etusivu vanha”

    1. Kyllä vain! Tervetuloa tutustumiskäynnille, kun kautemme alkaa syksyllä. Aloitamme ti 21.8., mutta uuden ohjelmiston pariin siirrymme vasta ti 11.9. Lapin kiertueen jälkeen. Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia info@maestra.fi. Sinne voi myös ilmoittautua tutustumiskäynnille tulosta. Lomailemme vielä koulujen alkuun saakka, mutta 13.8. alkaen viesteihin vastataan taas normaalisti.

Vastaa

Scroll to Top