Tule laulamaan VIMMAan!

Tule mukaan laulamaan VIMMA-kuoroon!

Paras aika VIMMA-kuoroon liittymiseen on alkusyksy, jolloin aloitamme uuden ohjelmiston parissa. Voit tulla tutustumaan VIMMAn toimintaan kerran maksutta ja mihinkään sitoutumatta. Kuoroon ei pidetä pääsykokeita, mutta laulajilta odotetaan sitoutumista kuoron ohjelmiston (15-20 laulua) opetteluun ulkoa. VIMMA harjoittelee vuosittain yhden uuden konserttikokonaisuuden, jota se esittää kauden päätteeksi.

Kauden 2024-25 ohjelmassa on vuonna 2020 esittämättä jäänyt kabaree Berliini, Pariisi, New York, jonka esitykset ovat Kuopion kaupunginteatterin Minna-näyttämöllä huhtikuun 2025 lopussa. Esityksissä yhdistyvät laulu, tanssi, komedia ja teatteri eli kauteen sisältyy laulamisen lisäksi myös koreografioiden harjoittelua sekä joillekin kuorolaisille vuoro-osia.

Kabaree on viihteen muoto, joka sai alkunsa Pariisissa Belle Époque -aikakaudella 1800-luvun loppupuolella. VIMMA-kuoron kabaree Berliini, Pariisi, New York esittelee kolmen eri maan kabareekulttuuria VIMMAn tapaan tarjottuna. Tarinaa johdattelee seremoniamestari kavaljeereineen. 

VIMMA-kuoro aloittaa kautensa tiistaina 27.8.2024 klo 17:30-19:30 Alava-talon salissa (Siikaniemenkatu 4). Harjoitukset jatkuvat 2.12. saakka syyslomaviikkoa 42 lukuun ottamatta ja jatkuvat joulutauon jälkeen 7.1.2025 alkaen huhtikuun lopun esityksiin saakka.

VIMMAn kausimaksu on 230 € (1 x syksyllä ja 1 x keväällä) ja sen voi maksaa kahdessa osassa 2 x 120 €. Maksuvälineeksi käyvät myös ePassin, Smartumin ja Edenredin kulttuuriedut. Kausi sisältää 14-15 harjoituskertaa sekä mahdolliset ylimääräiset leiripäivät & esitykset. Kabareen esiintymisasun hankkii jokainen itse (löytyy yleensä omasta vaatekaapista).

Tiedustelut ja tutustumiskäynnille ilmoittautumiset:

Kuoronjohtaja Jaana Turunen, jaana.turunen(a)maestra.fi tai p. 050-563 8458.

Scroll to Top