VIMMA Sings Spirituals

VIMMA Sings Spirituals – musiikkia puuvillapelloilta

Kuopiolainen sekakuoro VIMMA on keskittynyt tämän vuoden spirituaaleihin eli pohjoisamerikkalaisiin hengellisiin lauluihin. Kuoro esittää puuvillapelloilla alkunsa saaneita kappaleita kahdessa konsertissa Kuopiossa:

  • Su 24.3. klo 18 Pyhän Johanneksen kirkossa
  • Ti 26.3. klo 18:30 Kallaveden kirkossa

-VIMMA Sings Spirituals -konserteissa kuullaan gospelmusiikin hengessä sovitettuja Negro Spiritual -lauluja eikä haittaa, vaikka yleisö innostuisi laulamaan mukana, sanoo kuoronjohtaja Jaana Turunen. -Monet laulut, kuten Kumbayah tai Amazing Grace, ovat laajalti tunnettuja, mutta mukana on myös harvemmin esitettyjä kappaleita. Konsertissa kuullaan myös elokuvamusiikkina käytettyjä lauluja.

VIMMA Sings Spirituals -konsertit ovat jatkoa muutaman vuoden takaisille suosituille VIMMA Goes Gospel -konserteille. Konsertteihin on vapaa pääsy, kolehti yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Kesto n. 60 min.

Scroll to Top